Personální marketing ve vybraném podniku - Havelec, David (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této práce je zhodnotit současné aktivity podniku v oblasti personálního marketingu a navrhnout změnu či rozšíření. Konkrétně se jedná o analýzu marketingové kampaně na nábor montážních dělníků, vyhodnocení kampaně na nábor montážních dělníků a zjištění efektivity konkrétních marketingových kanálů. Výstupem této práce je doporučení firmě XY ohledně dalšího postupu v personálně marketingových otázkách, jako je inzerce volných pracovních míst a budování dobré značky zaměstnavatele za pomoci personálního marketingu.
Personel marketing in selected company
Keywords: Personální marketing; lidské zdroje; nezaměstnanost; sociální média; Personel marketing; human resources; unemployment; social media