Léčba akutních periprotetických infekcí postupem dair (Debridement, antibiotics and implant retention)-úspěšnost a rizikové faktory selhání - Abrman, K.; Musil, David; Stehlík, Jiří (Česká společnost pro ortopedii a traumatologii, 2019)
Autoři zhodnotili úspěšnost DAIR procedury i rizikové faktory selhání. Zhodnotili výsledky 18 operací, 9 výkonů na koleni a 9 v oblasti kyčle. 13 operací bylo provedeno u mužů a 5 u žen.
Treatment of Acute Periprosthetic Infections with DAIR (Debridement, Antibiotics and Implant Retention) - Success Rate and Risk Factors of Failure
Keywords: akutní periprotetické infekce; PJI; DAIR; udržení implantátu; rizikové faktory; úspěšnost; acute periprosthetic joint infections; PJI; DAIR; implant retention; risk factors; success rate