Použití virtualizačních programů pro výuku výpočetní techniky - Krejsa, Jan (Jihočeská univerzita, 2009)
Ve své bakalářské práci se zabývám aktuálním tématem virtuálních počítačů. Po krátkém seznámení se softwarovými produkty se snažím přiblížit možnosti využití virtualizace při výuce informačních technologií. Na praktických příkladech ukazuji, jak snáze vyučovat témata od instalací až po speciální konfiguraci operačních systémů.
Using of the virtualization programs for computer teaching