Využití bodu zvratu při zakládání firmy - Mokráčková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce se zabývá možností využití bodu zvratu při zakládání firmy. Jejím hlavním cílem je vytvořit základní podnikatelský plán existujícího podnikatele a ukázat, jak je při jeho tvorbě možné využít bod zvratu.
Use of a Breakeven Point during setting up a company
Keywords: internet; internetový obchod; podnikání; podnik; podnikatel; firma; bod zvratu; výnosy; náklady; zisk; Internet; eshop; business; entrepreneur; company; Breakeven Point; costs; revenues; profit