Analýza rozsáhlých mimořádných událostí a krizových situací na území České republiky - Panský, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
V práci jsou provedeny analýzy možných potenciálních zdrojů rizik mimořádných událostí a krizových situací na území České republiky a Jihočeského kraje, analýzy a vyhodnocení zásahů jednotek IZS a reakce orgánů krizového řízení na proběhlé mimořádné události a krizové situace na území České republiky.
The analysis of extensive extreme circumstances and crisis situations in territory of the Czech republic.
Keywords: Analýza; Typologie; Krizové řízení; Mimořádná událost; Krizová situace; Integrovaný záchranný systém; Analysis; typology; crisis management; emergency; crisis situations; Integrated rescue system