Marketingová komunikace malých a středních podniků - Komzáková, Iva (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací malých a středních podniků. V teoretické části jsou definovány podmínky pro malé a střední podniky, následováno vysvětlením pojmů jako marketingový mix, marketingová komunikace a její nástroje, na které navazuje postup plánování a tvorby event-marketingové kampaně. V praktické části je představen zkoumaný podnik, jeho konkurence a marketingová komunikace organizace. Hlavní část práce pak popisuje návrh projektu pro daný podnik a jeho realizaci. Samostatná kapitola je věnována hodnocení a měření účinnosti event-marketingové kampaně.
Marketing communications of small and medium enterprises
Keywords: Marketingová komunikace; malé a střední podnikání; event; výstava; komunikační kampaň; Marketing communication; small and medium-sized entrepreneurship; event; exhibition; communication campaign