Posouzení stylu a metod manažerské práce v malých a středních podnicích - Mikysková, Milena (Jihočeská univerzita, 2010)
Posoudit styly a metody manažerské práce v malých a středních podnicích. Navrhnout nejoptimálnější styl řízení podniku v daných podmínkách.
Analysing of the style and methods of managerial work in small and medium - size business
Keywords: management; řízení podniku; styl řízení; metody řízení; posouzení stylu řízení; manager; úloha managera ve firmě; management; operating management; style / methods of a business; analysing of the style of the management; manager; the role of a manager