Systém odměňování pracovníků ve vybrané organizaci - Chalupová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce je zaměřena na systém odměňování zaměstnanců ve vybrané organizaci. Hlavním cílem práce je navrhnout změny a doporučení ke zlepšení řízení systému odměňování zaměstnanců. Teoretická část obsahuje informace potřebné k pochopení problematiky. Zahrnuje celkovou odměnu, mzdový systém a zaměstnanecké výhody. Praktická část je zaměřena na analýzu systému odměňování. Představuje vybranou společnost a její zavedené metody odměňování. Na základě dotazníkového šetření jsou navrženy změny a doporučení ke zlepšení systému odměňování zaměstnanců.
Remuneration System of Employees in Chosen Organization
Keywords: mzda; systém odměňování; zaměstnanci; zaměstnanecké benefity; employees; employee benefits; remuneration system; wage