Povědomí o značce Fairtrade na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích - Jungwirthová, Klára (Jihočeská univerzita, 2022)
Tématem práce je zjistit, jak je značka Fairtrade vnímána na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Součástí práce je výzkum založený na kvantitativních metodách s využitím dotazníkové metody. Dotazníkové šetření probíhalo mezi studenty a pracovníky Ekonomické fakulty Jihočeské Univerzity a ze získaných dat je možné posoudit, jaké je povědomí o této značce na Ekonomické fakultě.
The brand awareness of Fairtrade at the Faculty of Economics, University of South Bohemia
Keywords: Značka; Fair trade; marketingový výzkum; Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích; Brand; Fair trade; marketing research; Faculty of Economics; University of South Bohemia in České Budějovice