Zjištění přínosu Místních akčních skupin nad rámec Strategického plánu LEADER v rámci České republiky. - Brejchová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce pojednává o problematice místních akčních skupin. Zaměřuje se konkrétně na porovnání jednotlivých místních akčních skupin v rámci České republiky z hlediska jejich aktivit nad Strategický plán LEADER. V praktické části je pomocí výsledků z dotazníkového šetření detailněji rozpracována problematika místních akčních skupin a jejich činnosti nad Strategický plán LEADER a současně je zde popsána analýza dosažených výsledků a navržení opravných postupů a doporučení.
Contibution of Local Action Group beyond the terms of Strategic Plan LEADER within the Czech Republic.
Keywords: Místní akční skupina; rozvoj; Strategický plán LEADER; region; venkov.; Local Action Group; development; Strategic Plan LEADER; region; country.