Cykloturistika na Jistebnicku a její vliv na rozvoj podnikatelských aktivit v regionu - Smržová, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce je zaměřena na analýzu stavu cykloturistiky na Jistebnicku a její vliv na rozvoj podnikatelských aktivit. Obsahuje popis oblasti, hodnotí stav a délky cyklotras, analyzuje služby a možné aktivity pro cyklisty. Analýza byla provedena pomocí marketingového dotazníkového šetření. Na jeho základě a na základě vlastních poznatků byly navrženy další možnosti rozvoje.
Cycle tourism in Jistebnice region and its influence on development of business activities in the region
Keywords: cestovní ruch; služby; cykloturistika; cyklotrasa; jízdní kolo; Jistebnice; Čertovo břemeno; tourism; services; cycle tourism; cycle rout; bicycle; Jistebnice; Čertovo břemeno