Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Hluboká nad Vltavou a okolí - Veselá, Monika (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá analýzou trhu ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Hluboká nad Vltavou a okolí. Na základě dotazníkového šetření, řízeného rozhovoru, vlastního zkoumání a údajů ze sekundárních dat byl zjištěn aktuální počet a stav ubytovacích a stravovacích zařízení v Hluboké nad Vltavou a okolí a byla zhodnocena úroveň jimi poskytovaných služeb. V závěru práce jsou podány návrhy a doporučení na zkvalitnění a další rozvoj služeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních.
Analysis of accommodation and catering services in the area Hluboká nad Vltavou
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; analýza ubytovacích a stravovacích služeb; návrhy a doporučení; Hluboká nad Vltavou; tourism; tourism services; the analyse of accomodation and catering services; suggestions and introductions; Hluboká nad Vltavou