Srovnání řešení problematiky HIV/AIDS v České a Jihoafrické republice - Sýkorová, Martina (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zaměří na porovnání přístupu personálu k HIV pozitivním pacientům z hlediska zdravotnické i sociální péče, na procento infikovaných v populaci, na možnosti a použití léčby.
The Comparison of anti-HIV/AIDS Strategies in the Czech Republic and the Republic of South Africa
Keywords: HIV/AIDS; antivirotická léčba; přístup k pacientovi; Jihoafrická republika; HIV/AIDS; antivirotic treatment; approach to the patient; South Africa