Sociální rehabilitace pro rodiny s dětmi - Marešová, Alena (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce se zabývá sociální rehabilitací, která má pomoci rodinám, které nezvládají péči o své dítě. První část popisuje, co je rodina, a různé definice rodiny, její funkce a poruchy rodičovství. Druhá část se zabývá posouzením funkčnosti rodiny. Třetí část popisuje sociální rehabilitaci a její cíle, formy a cílové skupiny v neposlední řadě sanaci rodiny.
The Social rehabilitation for families with children
Keywords: rodina; sociální rehabilitace; děti; sanace rodiny; dětské centrum.; family; social rehabilitation; children; family remediation; children's Center.