Komunikace mezi školou a rodinou - Vacková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce se zaobírá komunikací probíhající mezi rodinou a školou. Předkládá celkový náhled na spolupráci těchto dvou institucí a zejména pak na jejich komunikaci, zaměřuje se přitom na její formy a platformy, které jsou pro její uskutečňování nejčastěji využívány. Popisuje také konflikty, ke kterým v této komunikaci dochází a nabízí pohled na její hodnocení z hlediska obou jejích aktérů. Součástí práce je také přehled vypracovaný na základě literatury týkající se dané problematiky.
Comunication between school and family
Keywords: komunikace; spolupráce; partnerství; škola; učitel; rodina; rodiče; konflikt; comunication; cooperation; partnership; school; teacher; family; parents; conflict