Systém vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Omar, Josef (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem této diplomové práce je zhodnocení systému vzdělávání, identifikace potřeb, návrh změn a doporučení pro zlepšení řízení této oblasti. Diplomová práce je složena z teoretické a praktické části. Teoretická část obsahuje poznatky získané z dostupných českých i zahraničních zdrojů. Praktická část je zaměřena na získané informace a je zde popsán aktuální systém vzdělávání ve vybrané společnosti. V závěru praktické části jsou na základě provedených analýzy v podobě kvalitativního a kvantitativního výzkumu doporučeny návrhy pro zlepšení a zefektivnění řízení této oblasti.
Employee education system in selected organization
Keywords: zaměstnanci; vzdělávání; analýza; lidské zdroje; expertní rozhovory; systematické vzdělávání; výzkum; employees; education; analysis; human resources; expert interviews; systematic training; survey