Návrh metodiky zelené infrastruktury pro přípravu "Strategie zelené infrastruktury města České Budějovice" - Šimko, Ľubomír (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato studie se zabývala konceptem zelené infrastruktury. Uvádí základní informace o definici ZI, její typologie, principy plánování, přínosy a ukázku plánování ZI ve Velké Británii. Byl vytvořen návrh projektu mapování ZI pro přípravu Strategie ZI ve městě České Budějovice.
Proposal of green infrastructure methodology for preparing "Green infrastructure strategy for České Budějovice"
Keywords: zelená infrastruktura; principy; plánování; metodologie; mapování; Green infrastructure; principles; planning; methodology; mapping