Sledování účinnosti vybraného reklamního média - Honsová, Eva (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce je zaměřena na sledování účinnosti vybraného reklamního média, které ke své propagaci a prezentaci používá českobudějovická restaurace Olivier. Pro sledování bylo vybráno nové reklamní médium - internet, se zaměřením na sociální sítě a webové stránky společnosti. Cílem diplomové práce je sledování účinnosti vybraného reklamního média za účelem jeho zhodnocení včetně vytvoření doporučení pro jeho další využití.
Monitoring of selected communication way and its efficiency
Keywords: Reklama; reklamní médium; reklamní prostředek; účinnost; advertising; advertising medium; advertising instrument; efficiency