Efektivní vedení a motivace pracovníků ve vybraném podniku - Vlášková, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá oblastí vedení a motivování pracovníků. Hlavním cílem bylo odhalit nejčastější chyby, kterých se manažeři vybrané organizace v této oblasti dopouštějí. Dílčím cílem bylo analyzovat spokojenost zaměstnanců s vedením jejich nadřízených a zjistit styl vedení jednotlivých vedoucích pracovníků. Závěr práce obsahuje mé vlastní návrhy a doporučení, které by vedly k odstranění zjištěných chyb a zlepšení stávající situace ve firmě.
Efficient leadership and staff motivation in a chosen firm
Keywords: vedení; motivace; stimulace; manažer; zaměstnanci; leadership; motivation; stimulation; manager; staff