Postavení privátní značky obchodního řetězce - Kaucká, Lucie (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zabývá zjištěním, jak zákazníci vnímají postavení privátních značek ve vybraném obchodním řetězci na českém trhu, zda mají o tyto výrobky zájem a navržením a doporučením možných řešení pro rozvoj privátních značek. K porozumění problematiky privátních značek je první část věnována základním charakteristikám privátních značek, klasifikaci privátních značek, strategii řízení a postavení privátních značek v České republice a ve světě. V druhé části se předložená práce zabývá dotazníkovým šetřením zákazníků a navržením možných řešení pro rozvoj privátních značek. Součástí práce je i dotazník jako příloha.
Market position of a private label
Keywords: Privátní značka; spotřebitel; dotazníkové šetření; kvalita; rozvoj privátní značky; Private label; costumer; questionnarire survey; quality; development of private label