Personalistika ve vybrané firmě a její vnímání zaměstnanci. - Vochozka, Matyáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé bakalářské práce je analyzovat úroveň personální práce, odměňování zaměstnanců společnosti a navržení případných změn, protože odměňování zaměstnanců je velmi důležitým faktorem pro řízení společnosti. Teoretická část práce pojednává o základních pojmech personální práce. Pro praktickou část bakalářské práce jsem si vybral výrobní společnost Doppler CZ s.r.o., kde bylo také provedeno dotazníkové šetření. Za účelem získání vzorku respondentů byl použit nahodilý výběr. Cílem výzkumu bylo zjistit názory zaměstnanců na personalistiku a potvrdit nebo vyvrátit dané pracovní hypotézy. Na konci práce jsem navrhl několik změn, které by měly vést ke zlepšení systému odměňování ve společnosti.
Human resources in the selected company and its employees perception.
Keywords: personalistika; odměňování; management; motivace; personnel work; rewarding; management; motivation