Daň z tuhých paliv z pohledu plátce i spotřebitele - Tvaroh, Jiří (Jihočeská univerzita, 2009)
V práci jsem se zabýval daní z tuhých paliv z pohledu plátce i spotřebitele. A to konkrétně analyzováním dopadu této nově zavedené daně z tuhých paliv z pohledu plátce a pro něj vyvolaných nákladů. Zároveň i ze strany spotřebitele a pro něj důsledků z vyvolaného daňového zatížení paliv a cenových změn.
Solid fuel tax both from the taxpayer and the consumer’s point of view
Keywords: daň z tuhých paliv; plátce; spotřebitel; daňový náklad; cenové změny; daňové zatížení paliv; Solid fuel tax; taxpayer; consumer; tax expense; price changes; tax burden on fuels