Projektová dokumentace rodinného domku pro vydání stavebního povolení. - Novotná, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Stále více lidí dnes touží bydlet ve vlastním rodinném domě. Stavba vlastního domu je mimořádnou příležitostí jak zrealizovat své sny o moderním a pohodlném bydlení. Tento záměr každý dlouho rozmýšlí. Cílem této práce je popsat jednotlivé kroky k získání stavebního povolení. Současně tyto kroky provázejí vznik projektové dokumentace. Jelikož je výstavba rodinného domu mimořádnou příležitostí, jak zrealizovat své sny ao vlastním bydlení, tak je nutné pečlivě zvážit všechny kroky výstavby.
The project documentation of villa, in scope, for issue planning permission.
Keywords: projektová dokumentace; rodinný dům; stavební povolení; územní plán; postavit; project documentation; villa; planning permission; local plan; to build