Procesní management ve vybrané organizaci - Brücklerová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce bylo analyzovat vybranou společnost DUDÁK - Měšťanský pivovar Strakonice, a.s. z pohledu procesního řízení. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy pro základní znalosti o procesním managementu. Praktická část obsahuje charakteristiku společnosti a popis jednotlivých procesů. Hlubší analýza je aplikována na jeden z hlavních procesů a na základě této analýzy jsou v závěru navrženy možné změny pro zavedení plného systému procesního řízení.
Process management in selected company
Keywords: Proces; procesní management; historie procesního managementu; přesmyslení; přehodnocení; přeprojektování; procesní diagramy; business model; Process; process management; history of process management; rethinking; redefinition; redesign; process diagrams; business model