Dokumentace k programům - Toufar, David (Jihočeská univerzita, 2010)
Dokumentace k programům má za základní ideu pomáhat uživatelům a vysvětlovat jak programy, pro které se dokumentace vytvořila, pracují. Zvláštní důraz budu klást na potřeby vycházející z Visual Studia 2005 a XML nástrojů. V práci chci ukázat vytvoření XML dokumentace z VS 2005. Zaměřím se na možnosti při psaní dokumentace v DocBook. V této práci budu chtít ukázat funkce důležité při tvorbě dokumentace k programům a vybraným editorům tyto funkce ohodnotím.
Documentation for programs
Keywords: Dokumentace; XML; editor; Wysiwym; wysiwyg; Documentation; XML editor; Wysiwym; wysiwyg