Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování - Kunáglová, Jana (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce je zaměřena na ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování. Náplní teoretické části jsou obecné informace o rybách a jejich následném zpracování na rybí výrobky. Praktická část je orientována na sektor veřejného stravování v České republice, u kterého bylo zjišťováno zařazení ryb do jídelních lístků restaurací a jídelen, s orientací na druhy ryb, způsob úpravy, průměrnou gramáž porcí, cenu a nutriční hodnotu ryb nabízených v sektoru veřejného stravování.
Fish and fish products in the sector public catering
Keywords: Ryby; zpracování ryb; veřejné stravování; Fishes; fish processing; public catering