Komerční sexuální zneužívání dětí v ČR - Štěpánek, Bohumil (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je výstižně popsat problematiku komerčního sexuálního zneužívání dětí v České republice s užším zaměřením na dětskou pornografii a dětskou prostituci. V práci se zaměřuji na současnou legislativu v této problematice a její vývoj v posledních letech, za pomoci dostupných statistik provádím rozbor související trestné činnosti spáchané dle regionů na území České republiky a v části praktické provádím výzkum zaměřený na znalosti veřejnosti v souvislosti s dětskou pornografií.
Commercial sexual child abuse in the Czech republic
Keywords: Komerční sexuální zneužívání dětí; dětská prostituce; dětská pornografie; obchodování s dětmi