Možnosti podpory rodiny s dítětem s těžkým kombinovaným postižením v České Republice - Kohoutová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zabývá rodinou pečující o dítě s těžkým kombinovaným postižením a možnostmi podpory takových rodin. Cílem této práce je tedy srovnání možností podpory rodin, pečujících o dítě s těžkým kombinovaným postižením, které vyplývají ze sociálního systému České Republiky a z odborné literatury.
Possibilities to support a family with a child with severe multiple disabilities in the Czech Republic
Keywords: Rodina a péče o dítě; zdravotní postižení; možnosti podpory rodiny.; Family and child welfare; disabilities; family support possibilities.