Specifika arteterapeutické praxe asistenta pedagoga - Suková, Jana (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce "Specifika arteterapeutické praxe asistenta pedagoga". Práce se zamýšlí nad problematikou integrace dětí se specifickými vzdělávacími potřebami ADHD a ADD. Z pozice asistenta pedagoga uvažuje o možném využití arteterapie ve školním prostředí. Praktická část je zaměřena na arteterapeutickou práci s dětmi ve školním prostředí. Obsahuje kazuistiky, analýzu výtvarných produktů, zobecnění zkušeností a závěrečné vyhodnocení.
The specifics of Art Therapy practice a teaching assistant
Keywords: integrace; asistent pedagoga; specifické poruchy učení a chování; ADHD; ADD; arteterapie; psychoanalýza; výtvarná exprese; Art therapy; assistant teacher; ADHD; ADD; integration; psychoanalysis; artistic expression