Vyhodnocení intenzivního chovu candáta obecného (Sander lucioperca) v provozních podmínkách včetně posouzení kvality finálního produktu - Jablonická, Dagmara (Jihočeská univerzita, 2012)
Hodnocení sensorických, chemických a technologických parametrů masa candáta obecného (Sander lucioperca) chovaného v intenzivních podmínkách v porovnání s kvalitou svaloviny u candátů chovaných v rybničních (extenzivních) podmínkách.
Evaluation of the intensive culture of pikeperch (Sander lucioperca) under commercial-scale conditions including the quality of the final product
Keywords: sensorické analýza; výtěžnost filet; chemické složení; profil mastných kyselin; textura masa; sensory analysis; fillet yield; chemical composition; fatty acid profile; the texture of meat