Desatero a etika, srovnání Desatera u Židů a katolíků - Varady, Veronika (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce je zaměřena na porovnání židovského a katolického pojetí a chápání Desatera
The Ten Commandments and Etics, Confrontation (Comparison) of the Ten Commandments among Catholics and the Jews
Desatero a etika, srovnání Desatera u Židů a katolíků / The Ten Commandments and Etics, Confrontation (Comparison) of the Ten Commandments among Catholics and the Jews
Keywords: Desatero přikázání; Etika; Morálka; Ten Commandments; Etics; morality