Specifika obchodního jednání v rámci realitního trhu - Mušetić, Ivana (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se zabývá problematikou specifik obchodního jednání na realitním trhu. Srovnává realitní trh v České republice a USA.Ukazuje možnosti zlepšení současného stavu a poskytuje návod na efektivní výkon realitní činnosti.
Specifics of the business negotiation at the real estate market
Keywords: realitní trh; realitní makléř; vyjednávácí techniky; obchod; real estate market; real estate agent; negotiation techniques; retail