Zhodnocení systému HACCP ve společnosti Madeta a.s. - Kozel, Pavel (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem diplomové práce je aplikace systému HACCP ve výrobním a distribučním procesu v mlékárenském provozu, posouzení možnosti integrace systému HACCP s dalšími používanými systémy řízení jakosti ve společnosti. Dílčím cílem je provedení rozboru nastavení systému kritických bodů HACCP pro vybraný výrobek, dále vyhodnocení zpracovaného posouzení nebezpečí a ověření správnosti a dodržování nastavených kritérií a parametrů současného systému.
A review of Hazard Analysis and Critical Control points system in a company Madeta a.s.
Keywords: HACCP; kontrolní a kritické body; analýza nebezpečí; mlékárenský průmysl; kvalita; quality; dairy manufacture; HACCP system; control point; critical control point; manufacture and distribution process