Brownfields jako náhradní stanoviště pro rostliny a živočichy - Kušková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce je zpracována ve formě projektové žádosti, která je zacílena na zhodnocení potenciálu brownfields v Jihočeském kraji z hlediska výskytu vzácných a ohrožených druhů rostlin a živočichů a budoucí péči a management ochrany přírody na těchto lokalitách.
Brownfields as alternative habitat for plants and animals
Keywords: brownfields; stanoviště; ochrana přírody; greenspace; greenspace infrastructure; greenspace network; brownfields; habitat; nature conservation; greenspace; greenspace infrastructure; greenspace network