Rozdíly v konzumaci alkoholu u žen a mužů - studentů JU. - Koptíková, Pavla (Jihočeská univerzita, 2014)
Teoretická část diplomové práce se zabývá tématem alkohol obecně, podrobněji pak v souvislosti s rozdílem v konzumaci u žen a mužů a jeho vlivem na organismus člověka a na jeho zdraví. V části praktické byl zhotoven dotazník a proveden kvantitativní výzkum a určený pro cílovou skupinu studentů Jihočeské Univerzity. Data získaná zpracováním dotazníkového šetření byla zaznamenána, vyhodnocena a prezentována pomocí grafů s komentářem, následně proběhla diskuze a byly stanoveny závěry.
Differences in alkohol consumption in men and women - students JU.
Keywords: alkohol; zdraví; konzumace; rozdíly; vliv; alkoholismus; závislost; žena; muž; alcohol; health; consumption; differences; influence; alcoholism; dependence; woman; man