Možnosti vstupu firem na zahraniční trhy - Soukup, Václav (Jihočeská univerzita, 2011)
Téma této práce se zabývá problematikou možností vstupů na zahraniční trhy, kdy největší důraz je kladen na využívání konkrétních vstupů na tyto trhy. Práce se skládá ze dvou základních částí, kde první část je věnovaná konkrétnímu využití dané formy u jednotlivých podniků a druhá část se zabývá problematikou modelů chování podniků v zahraničí.
Possibilities of Entry of Companies to Foreign Markets
Keywords: mezinárodní obchod; export; cizí kapitál; pivovarnictví; formy vstupů podniků na zahraniční trhy; foreign capital; brewing; export; International Trade; forms of entry of companies to foreign markets