Marketingový plán vybraného podniku - Blüml, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem diplomové práce je zanalyzovat a zhodnotit současný stav marketingových aktivit ve vybraném podniku a navrhnout pro něj marketingový plán pro další období. Práce vychází z potřebných analýz a předkládá návrh řešení v podobě nových nebo upravených marketingových aktivit.
Marketing plan of a chosen company
Keywords: Marketing; zákazník; expanze; Marketing; customer; expansion