Management rozvoje obce - Matíková, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnocení řízení vybrané obce a navržení změn, které povedou k jejímu rozvoji. V práci byly provedeny analýzy jako STEP analýza, analýza výsledků v jednotlivých funkčních oblastech, SWOT analýza a dále rozhovor se starostou obce. V kapitole diskuse byly jednotlivé analýzy zhodnoceny a následně bylo upozorněno na nedostatky včetně návrhu na řešení či zlepšení konkrétních situací.
Management of municipal development
Keywords: Řízení; dotace; strategický plán; STEP analýza; SWOT analýza; rozhovor.; Budget; subsidies for developement; strategic plan; STEP analysis; SWOT analysis; interview.