Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku - Brožová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce zpracovává systém hodnocení použitelný u zpracovatelského podniku Maso-Uzeniny-Brož. Sleduje vybrané chemické, mikrobiologické, technologické a senzorické vlastnosti dodávaného masa různých dodavatelů a jeho složení. Dále posuzuje jejich vztah k ceně.
System for analysis material for meat production and optimization selection supplier in manufacturing company
Keywords: Složení masa; chemické; technologické; senzorické a mikrobiologické vlastnosti masa; systém hodnocení dodavatelů; Meat composition; chemical; technological; sensory and microbiological features of meat; evaluation system of suppliers