České dozorové orgány v oblasti ochrany spotřebitele - Komedová, Monika (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku českých dozorových orgánů v oblasti ochrany spotřebitele. Hlavním cílem je zjistit povědomí českých spotřebitelů o činnosti České obchodní inspekce. Potřebné informace jsou zjišťovány pomocí dotazníkového šetření a řízeného hloubkového rozhovoru. Na základě zjištěných výsledků jsou stanoveny návrhy na zlepšení.
Czech supervisor authority in the consumer protection
Keywords: spotřebitel; ochrana spotřebitele; dozorové orgány; Česká obchodní inspekce; marketingový výzkum; consumer; consumer protection; supervisor authority; The Czech Trade Inspection Authority; marketing research