Vliv investic na regionální produktivitu - Neshybová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá posouzením vlivu investic na regionální produktivitu a to ve všech čtrnácti krajích České republiky. V první části práce jsou uvedeny teoretické pojmy týkající se produktivity a investic z makroekonomického pohledu. V druhé části jsou data získaná ze zdrojů českého statistického úřadu porovnána a na závěr jsou zhodnoceny výsledky zjištění.
Impact of investments on regional productivity
Keywords: produktivita; výkonnost; tvorba hrubého fixního kapitálu; investice; region; kraj; Česká republika; závislost; vliv; Productivity; performance; gross fixed capital investment; region; country; Czech Republic; addiction; effects