Druhy a funkce oblečení pro sporty v přírodě - Veverka, Aleš (Jihočeská univerzita, 2009)
Předkládaná práce je zaměřena na druhy a funkce outdoorového oblečení pro sporty v přírodě. Konkrétně je věnována pozornost systému vrstveného oblékání a materiálům, ze kterých je oblečení vyrobeno.
Sorts and functions of clothes for outdoor sports
Keywords: Outdoor; outdoorové oblečení; vrstvy oblečení; funkční materiály; značky; Outdoor; outdoor clothing; layers of clothing; functional materials; brands