Drobné sakrální stavby v krajině v ORP Český Krumlov - Bachroň, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2014)
Předkládaná bakalářské práce se zabývá mapováním drobných sakrálních objektů na území ORP Český Krumlov. Na základě terénního výzkumu byly nafoceny a následně zaneseny do mapy sakrální objekty v daném území. Práce obsahuje typologizaci sledovaných sakrálních objektů v ORP Český Krumlov. Součástí práce jsou listy objektů, doplněny informacemi, které požadoval zjistit správce ÚAP.
Minor religious objects in the landscape of ORP Český Krumlov
Keywords: drobné sakrální stavby; Český Krumlov; ÚAP; terénní výzkum; kaple; kříže; boží muka; sochy; minor religious objects; Český Krumlov; ÚAP; terrain research; chapels; crucifixes; calvaries; sculptures