Systémy řízení jakosti ve vybraném podniku - Edrová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je posouzení stávajících systémů řízení jakosti, prověření možností uplatnění nových přístupů k řízení jakosti ve vybraném podniku, návrh postupu pro jejich zavedení. Diplomová práce je zaměřená na oblast managementu kvality. Zavádění a aplikace modelu EFQM (Evropská nadace pro řízení kvality) do společnosti LINET spol. s r.o. Vyhodnocení procesu zavádění a jeho přínosu ke zlepšení výkonnosti, kvality a image.
Quality management systems in the choosen company
Keywords: EFQM - model Excelence; Systémy řízení jakosti; Jakost; Národní politika podpory jakosti; Zavádění a aplikace modelu EFQM (Evropská nadace pro řízení kvality) do společnosti LINET spol. s r.o.; EFQM - model Excelence; Quality management systems; Quality; National policy supports quality; Implementation and application of the model EFQM (European Foundation for quality management) in the company Linet spol. s r.o.