Marketingový plán pro Bertiny lázně - Sobotková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská byla vypracována na téma marketingový plán pro lázeňské zařízení. Hlavním cílem je vytvořit marketingový plán pro Bertiny lázně Třeboň s.r.o. Firma se zabývá rekondičními a relaxačními pobyty, vhodnými pro stavy únavy a snížení výkonnosti, zlepšení fyzické kondice, rekonvalescence nebo snížení nadváhy, apod. Vedlejšími cíli je vytvoření analýzy vnějšího a vnitřního prostředí. V rámci analýzy vnitřního prostředí byly využity - SW analýza, Porterův model pěti sil a marketingový výzkum. Pro analýzu vnějšího prostředí byly využity tyto metody - STEP analýza a OT analýza.
Marketing plan for Bertiny lázně
Keywords: marketingový plán; analýza vnitřního prostředí; analýza vnějšího prostředí; marketingové cíle; marketingové strategie; marketing plan; analysis of inner environment; analysis of outer environment; marketing objectives; marketing strategies