Ověření interakce genotypu a prostředí na dosahované parametry užitkovosti testovaných hybridních kombinací prasat - Punda, Luboš (Jihočeská univerzita, 2008)
Moje diplomová práce se zabývá křížením plemen prasat a jak na finální hybridy tohoto křížení působí interakce genotypu a prostředí. Při testech je sledována porážková hmotnost, hmotnost pravé půlky za studena, jatečná délka trupu, výška hřbetního tuku a plocha m.l.l.t..
Attestation of genotyp interaction and enviroment reaching parameters efficiency tested hybrid combination of pigs
Keywords: hybrid; křížení; genotyp; porážková hmotnost; jatečná délka trupu; hřbetní tuk; hybrid; gradeation; slaughter weight; slaughter lenght torso; ridge fat