Návrh infrastruktury počítačové sítě ve vybrané organizaci - Komrska, Roman (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá návrhem infrastruktury počítačové sítě pro vybranou organizaci. Práce je rozdělena na 2 části - teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou shrnuty nejdůležitější informace o problematice počítačových sítí, které jsou následně využity v praktické části. Druhá část se zaměřuje na samotný návrh, který znázorňuje, jakým způsobem se dá tato síť tvořit od samého počátku do konečného výběru hardwaru a softwaru a jejich cenové kalkulace.
Proposal of computer network in chosen organization
Keywords: Síť; server; switch; počítač; bezpečnost; Windows; Linux; LAN; VLAN; návrh; IPv6; Network; server; switch; computer; security; Windows; Linux; LAN; VLAN; proposal; IPv6