Diagnostika traktoru Case - Doležal, David (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se věnuje zejména traktorům Case IH (dále jen Case). Zaměřuje se na diagnostiku plynulé převodovky CVX jak paralelní, tak sériovou. Úvodní část je zaměřena na teorii v oboru diagnostika a její význam. Následující část řeší konkrétní problematiku se zaměřením na plynulou převodovku CVX. V praktické části práce se nejdříve popisuje jednoduchá konstrukce převodovky a poté jsou provedena jednotlivá měření a porovnání s předepsanými hodnotami výrobcem.
Case tractor diagnostics
Keywords: Case; převodovka; CVX; diagnostika; zemědělská technika; závady; traktor; Case; transmission; CVX; diagnostics; agriculture machinery; defects; tractor