Destinace České Budějovice na trhu cestovního ruchu - Dušek, Pavel (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnocení primární a sekundární nabídky destinace České Budějovice na základě situační analýzy, určení konkurenčních destinací a pozice na trhu cestovního ruchu. Zároveň stanovení konkurenční výhody destinace i navržení způsobu jejího prosazování.
Destination České Budějovice on the Tourism Market
Keywords: Cestovní ruch; trh cestovního ruchu; destinace cestovního ruchu; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; analýza; výzkum; Tourism; Tourism market; Tourism destination; Primary destination offer; Secondary destination offer; Analysis; Research