Motivace k výtvarné činnosti u dětí mladšího školního věku v pedagogice volného času - Martanová, Martina (Jihočeská univerzita, 2009)
Výtvarný projekt ‚‚Čtvero ročních dob'' má za cíl přiblížit dětem mladšího školního věku, přírodu, zvyky, tradice a další zajímavosti jednotlivých ročních období a motivovat je k vlastní výtvarné činnosti a probudit v nich nadšení a tvořivost. Těchto cílů je v projektu dosahováno pomocí literárně - dramatické, estetické, pohybové, enviromentální a zážitkové výchovy. V závěru práce se zmiňuji o jevech, ke kterým došlo, při realizaci projektu a shrnuji svá zjištění a poznatky.
Motivation to Art Activity of Childern of Younger School Age in the Pedagogy of Leisure Time
Keywords: motivace; děti; výtvarná činnost; mladší školní věk; pedagogika volného času; motivation; childern; art activity; younger school age; pedagogy of leisure time